Fra 1. januar. 2019.

Generelle oplysninger:
Vores webshop www.ma-greengold.com er etableret i 2019.

Hjemmesiden: www.ma-greengold.com
E-mail: info@ma-greengold.com
Virksomhedsnummer: GBZ114914

Adresse: Suite 925A, Blok 8/9, GX11 1AA Europort, Gibraltar.

Bank:
World Clearing Bank (UK).
Gateway og betalingsprocessor: Clearhaus.com og Quickpay.net

Priser:
Alle priser på www.ma-greengold.com er bindende ved køb.
Vi accepterer at produkter kan udsolges eller forsinkes.
Fragten er inklusiv i prisen, så der opkræves ingen ekstra leveringsgebyr. Kunden er ansvarlig for eventuelle afgifter eller skatter ved ankomst til slut destinationen.

Abonnementer:
Hvis du vælger at bestille dit produkt som et månedligt abonnement, debiteres dit kort automatisk hver måned, og du får en faktura, når du debiteres. Din ordre bliver derefter pakket og sendt automatisk. Du kan til enhver tid stoppe dit månedlige abonnement, og der er ingen afbestillingsperioder. Hvis du annullerer dagen for din debitering, og gebyret er bekræftet, sendes ordren til dig, men der vil ikke blive opkrævet nogen fremtidige fakturaer.

Faktura:
Du modtager en faktura på dit køb lige efter dit køb. Derefter følger også en e-mail med bekræftelse af dine købs- og leveringsoplysninger.

Betaling:
MA Green Gold accepterer VISA-kort og Mastercards. Og vil løbende opdatere acceptable kort med hensyn til clearhaus.com og Quickpay.net’s løsninger. Alle kortoplysninger krypteres under transaktionen.

Levering:
Vi leverer til hele verden og har en 2-7 dages leveringspolitik. Leveringsgebyret er en del af prisen på produktet. Vi pakker din ordre den første arbejdsdag efter bestilling. Så hvis du bestiller på en fredag, bliver din ordre pakket den følgende mandag. Kunden er ansvarlig for eventuelle afgifter eller skatter ved destinationen.

Klager og / eller returnering af produktet:
Hvis et produkt ikke skal leve op til dine forventninger eller blive beskadiget ved ankomsten, beder vi dig om at returnere produktet til os. Der er en returetiket i pakken, der kan bruges. Vi refunderer dit køb, så snart vi modtager produktet. Hvis du ønsker at klage eller returnere produktet, beder vi om, at det sker senest 14 dage efter, at du har modtaget produktet. Så kontroller dit produkt omhyggeligt, før du bryder forseglingen af ​​produktet. Hvis forseglingen af ​​det returnerede produkt er ødelagt, refunderer vi ikke købet.

Back to Top