MA Green Gold

MA Green Golds mission er at udbrede kendskabet omkring CBD-produkter i hele verden. MA Green Gold er registreret på Gibraltar.

Alle MA Green Golds medarbejdere har indtaget CBD-produkter i længere tid, og kender derfor effekten af produkterne på egen krop. De besidder et ønske om at hjælpe andre mennesker og dyr med at få et bedre liv ved indtagelse af MA Green Golds CBD-pulver.

I vores danske afdeling sidder vi også klar til at besvare dine spørgsmål og udbrede kendskabet til MA Green Golds CBD-pulver i Danmark og Skandinavien.

Vores produkt er labratorie testet, analyseret og licenseret.

MA Green Gold
Suite 925A
Block 8/9
GX11 1AA Europort
Gibraltar

Company Number: 114914

Kunderne siger
Det går sgu ikke at jeg tager det her CBD-pulver. Jeg har jo alt for meget energi nu, og får lavet en masse som jeg ikke orkede før. Selv min kone har bemærket det, og har bedt mig lave nogle af tingene på hendes liste. Og så siger hun at jeg ikke snorker mere. Hvor skal det ikke ende! Spøg til side. Jeg har det rigtig godt og overskuddet er tilbage.

Peter

Efter at have givet mine agility hunde MA Green Gold’s CBD-pulver har jeg fået nogle helt “nye” hunde. De er ikke angst for krudt og høje lyde mere, de stresser ikke hele tiden som de nemt gjorde før. De har fået bedre muskulatur og det mærkes i træningen. Og så har de som bonus fået en meget flot pels. Jeg er glad!

Louise

Rated 5 out of 5
Jeg kunne efter 2 hofteoperationer ikke komme op af sofaen, eller ud af biler, uden at det var meget smertefuldt og det tog oftest flere minutter inden jeg var helt oppe og helt rettet ud i kroppen. Jeg spiste mange smertestillende piller dagligt. Efter få dage med MA Green Golds CBD-pulver kunne jeg allerede mærke effekt og at smerterne aftog. Efter 3-4 ugers dagligt indtag rejser jeg mig nu bare op uden besvær og smerte. Og de smertestillende ligger i skuffen. Det er som at have fået et nyt liv.

Alice

Rated 5 out of 5
Jeg vil meget gerne anbefale MA Green Golds CBD-pulver. Det kan hjælpe dig i din træning. Deres CBD-pulver har skabt balance i min krop, og jeg har oplevet at mine muskler danner mindre mælkesyre. Efter jeg er begyndt at indtage pulveret oplever jeg også, at mine muskler føles mindre ømme, dagen efter min træning, end tidligere. Pulveret har også gjort mig mere frisk, mentalt og fysisk, og det opleves som at være i balance. For mig er regelmæssig træning og sund kost nu blevet overkommeligt og opnåeligt.

Camilla

Back to Top