Feedback fra vores højtelskede kunder

Alice
“Jeg kunne efter 2 hofteoperationer ikke komme op af sofaen, eller ud af biler, uden at det var meget smertefuldt og det tog oftest flere minutter inden jeg var helt oppe og helt rettet ud i kroppen. Jeg spiste mange smertestillende piller dagligt.
Efter få dage med MA Green Golds CBD-pulver kunne jeg allerede mærke effekt og at smerterne aftog. Efter 3-4 ugers dagligt indtag rejser jeg mig nu bare op uden besvær og smerte. Og de smertestillende ligger i skuffen.
Det er som at have fået et nyt liv.”

Camilla
“Jeg vil meget gerne anbefale MA Green Golds CBD-pulver. Det kan hjælpe dig i din træning. Deres CBD-pulver har skabt balance i min krop, og jeg har oplevet at mine muskler danner mindre mælkesyre. Efter jeg er begyndt at indtage pulveret oplever jeg også, at mine muskler føles mindre ømme, dagen efter min træning, end tidligere.
Pulveret har også gjort mig mere frisk, mentalt og fysisk, og det opleves som at være i balance. For mig er regelmæssig træning og sund kost nu blevet overkommeligt og opnåeligt”

Mette – ADHD diagnoseramt
“Jeg har haft meget svært ved at fokusere og koncentrere mig før. Nu har jeg taget MA Green Gold’s CBD-pulver i en måned, og allerede nu mærker jeg stor forskel. Jeg har aldrig kunnet finde roen til at lægge puslespil, fordi jeg nemt blev distraheret, og mistede fokus. Men nu har jeg lige lagt et med 3000 brikker og jeg nyder det!
Og så har jeg lidt af voldsomme kæbespændinger, og de er også væk nu.”

Louise
“Efter at have givet mine agility hunde MA Green Gold’s CBD-pulver har jeg fået nogle helt “nye” hunde. De er ikke angst for krudt og høje lyde mere, de stresser ikke hele tiden som de nemt gjorde før.
De har fået bedre muskulatur og det mærkes i træningen. Og så har de som bonus fået en meget flot pels. Jeg er glad!”

Mads
“MA Green Golds CBD-pulver er det vildeste! Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg kan træne hårdt og give mig fuldt ud, og modsat tidligere nu vågne om morgenen uden en eneste smerte i kroppen. Bare frisk og klar og veludhvilet.
Jeg har taget en kapsel morgen og aften i nu 3 måneder og min krop er bare en helt anden. Ingen smerter efter træning eller i min lænd mere, og jeg sover som en baby om natten.
Det er sgu en keeper det her!”

Bente
“Kære MA Green Gold, vil bare skrive og sige tusinde tak for hjælpen. Jeg er nu efter 35 år som ryger, en sand ikke-ryger. Jeg har prøvet at holde op før, men er altid faldet tilbage og begyndt at ryge igen inden for et par uger.
Den her gang er bare helt anderledes. Og ikke nok med at jeg er holdt på med at ryge, så har jeg heller ikke haft de bivirkninger som jeg har oplevet i tidligere forsøg, så som humørsvingninger, dårlig søvn, abstinensfølelser og en krop der reagerede med at spise mere og tage på virkelig hurtigt.
Det er nu 1 1/2 måned siden jeg røg den sidste cigaret, og jeg har det fantastisk! Ingen humørsvingninger. Ingen abstinenser. Sover rigtig godt. Og så har jeg ikke taget et gram på, tværtimod har jeg fået energi og overskud til at gå ture hver dag. Det har jeg aldrig gidet før.
Og jeg ved godt hvorfor det er gået så godt – det er jeres CBD-pulver!
Tak fordi i har givet mig chancen for et sundere liv i en sundere krop.”

Julie
“Jeg kan virkelig anbefale MA Green Golds CBD-pulver til dyr.
Jeg har de sidste 3 måneder givet min hest en kapsel dagligt. Han havde store problemer med smerter og en til tider helt skæv gang.
Jeg har brugt mange penge på dyrelæger og træningsophold men intet hjalp ham.
Efter bare én måned med en daglig kapsel var hans gang helt lige igen og ubesværet. Hans aktivitetsniveau steg og pludselig begyndte han at løbe og lege med vennerne ude på marken igen.
Min basse er tilbage til sit gamle selv og nyder livet igen. Det stråler ud af ham.
Jeg fortsætter med at give ham kapslerne til evig tid, og jeg tør slet ikke tænke på hvad der kunne være sket hvis ikke jeg var blevet anbefalet det her CBD-pulver fra MA Green Gold.”

Cathrine
“Hej MA Green Gold, jeg har ikke sovet ordentligt i 3 1/2 år, og havde ikke overskud til motion af nogen art. Faktisk havde jeg nok givet lidt op på nogensinde at få det godt igen. Havde det som om at jeg gik rundt i min egen verden og bobble og var bare konstant træt helt ind i knoglerne. Blev nemt overvældet.
Men så fik jeg af en veninde anbefalet jeres CBD-pulver, og mærkede stor effekt efter bare få dage. Nu sover jeg som en baby, og har fået overskud til at gå ture og er startet til holdtræninger af diverse slags. Jeg har det super godt og det er smittet positivt af på mit arbejde, og hele min familie og vores dagligdag.”

Peter
“Det går sgu ikke at jeg tager det her CBD-pulver. Jeg har jo alt for meget energi nu, og får lavet en masse som jeg ikke orkede før. Selv min kone har bemærket det, og har bedt mig lave nogle af tingene på hendes liste. Og så siger hun at jeg ikke snorker mere.
Hvor skal det ikke ende!
Spøg til side. Jeg har det rigtig godt og overskuddet er tilbage.”

Christian
“Jeg har lidt af voldsomme kæbespændinger og medfølgende hovedpiner som kunne blive så kraftige at jeg fik syns og føleforstyrrelser.
Jeg har brugt over hundrede tusinde kroner på behandlinger hos: kiropraktor, akupunktør, kraniesakral behandler, massør, fået bedøvende indsprøjtninger hos øre-næse-hals læge og fået tilbudt BOTOX hos kæbe kirurg.
Men det har kun hjulpet i kort tid (nogle gange kun få timer) og så var spændingerne tilbage.
Nu har jeg INGEN smerter og spændinger og INGEN hovedpine. Og det koster mig kun 799 kr om måneden.
Det kan noget det der MA Green Gold CBD-pulver.”

Vibeke
“Hej MA Green Gold, vil bare skrive og fortælle jer hvor stor en forskel jeres CBD-pulver har gjort i mit liv.
Jeg har i 10 år nu, efter en voldsom stress sygemelding, haft angst som en følgesvend i mit liv. Den har spillet meget ind i mit liv og gjort at jeg har trukket mig mere og mere tilbage og ikke deltaget i ret mange events. Og hvis jeg deltog, var det ofte kun få timer af gangen.
Men jeres CBD-pulver har virkelig været med til at gøre en forskel i mit liv.
Jeg mærker nu et nervesystem der slet ikke reagerer så ofte og så hurtigt som før. Jeg oplever at min angst slet ikke trigges så nemt, og faktisk har jeg nu i 2 måneder kun oplevet det som en nervøsitet når jeg er ude i verden. En slags spænding. Og jeg har lyst og mod på at deltage i flere ting, og var den anden aften ude med mine veninder og få en drink. Vi hyggede os til kl. 02:00 om natten. Det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har kunnet.
Tog mit CBD-pulver da jeg gik i seng, og vågnede uden en over-stimuleret krop der nemt gik i angst. Sådan som det var før. Jeg var istedet rolig og bare lidt hygge-træt.
Jeg er ikke i tvivl om at jeres CBD-pulver og jeg vil fortsætte rejsen sammen resten af livet, og jeg er heller ikke i tvivl om at jeg nu kan sige farvel til den del af mig som ikke troede at hun kunne være en del af den her verden mere.
I gør virkelig en forskel herude i verdenen! Det fortjener i at få at vide.”

Kurt
“Jeg fejlede egentlig ikke noget som sådan, som måske ville gøre at jeg skulle tage jeres pulver. Ser mig selv som en rask og rørig 62 årig aktiv mand.
Men jeg må alligevel erkende at jeres CBD-pulver har haft en god effekt på mig. Jeg føler et større overskud, både mentalt og fysisk, og så har jeg ikke haft den årlige svære forkølelse i år. Den kommer ellers altid og kan godt sætte mig ud af spillet i et par uger.
Mit barnebarn og hans venner irriterer mig heller ikke i bilen mere som de gjorde tidligere når jeg nu hver onsdag kører dem til fodbold. Nu nyder jeg turen og deltager i deres snakke. Det magtede jeg ikke rigtigt før.
Så en positiv tilkendegivelse herfra.”

Back to Top